Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stjärnesandin täysrehut arkikäyttöön

Uutuus 7.2.: viljaton Harmonia-rehu!

Stjärnesands Hästeri valmistaa Ahvenanmaan tehtaallaan tällä hetkellä yhdeksää erilaista täysrehumysliä, jotka täyttävät hevosen päivittäiset väkirehutarpeet. Mysliemme lisäksi hevoset eivät siis tarvitse ollenkaan lisää kauraa tai muita väkirehuja. Sekoituksemme vaihtelevat paljon tuotteen mukaan, mutta valikoimastamme löytyy niin valkuaispitoisia, paljon energiaa sisältäviä kuin erityisesti vatsan hyvinvoinnille suunnattuja rehuja. Myslejämme on hyvä tukea kivennäislisällä, kuten Stjärnesandin Essentialsilla.

Harmonia

Stjärnesands Hästerin uniikki täysrehu, joka on täynnä kuitua ja energiaa. Vatsaystävällinen rehu on suunniteltu erityisesti kilpahevosille. Ei sisällä ollenkaan lisättyä sokeria.

Hinta: 30v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Harmoniaan

Classic

Classic on kaikenlaisille hevosille ja poneille sopiva, laadukas viljasekoitus. Suosittelemme rehua erityisesti harrastehevosille ja -poneille. Pölytön ja energiapitoisuudeltaan melko matala.

Hinta: 26v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Classiciin

Performance

Performance on kehitetty vastaamaan erityisesti rankassa työssä olevien kilpahevosten tarpeita. Rehussa on paljon energiaa, joka takaa hevoselle tarpeelliset eväät kovassakin rasituksessa.

Hinta: 30v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Performanceen

Easy Digest

Easy Digest on pellavapuristepohjainen rehu, joka ei sisällä lainkaan kokojyväviljaa. Energiapitoisuudeltaan se on melko matala. Sopii hyvin esimerkiksi herkkävatsaisille tai kaviokuumeherkille hevosille.

Hinta: 26v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Easy Digestiin

Power Mix

Power Mix on valkuaispitoinen rehu, joka on tarkoitettu hevosille, joiden valkuaistarve on suurempi. Sitä voidaan käyttää lihasmassan kasvattamiseen niin kilpailevilla kuin harrastehevosillakin.

Hinta: 30v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Power Mixiin

Take It Easy

Take It Easy on täysin kauraton täysrehu niille hevosille, joille kaura ei syystä tai toisesta sovi. Hyvä valinta esimerkiksi helposti kuumenevalle hevoselle, sillä rehusta saa energiaa tasaisesti.

Hinta: 26v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Take It Easyyn

Golden Years

Golden Years on erityisesti vanheneville, yli 16-vuotiaille hevosille suunnattu helposti sulava ja maittava myslisekoitus. Maittava ja helposti pureskeltava, energiapitoisuudeltaan matala täysrehu.

Hinta: 26v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Golden Yearsiin

Breeder's Choice

Breeder's Choice on siitostammoille suunnattu valkuaispitoinen rehu, joka sopii niin kanto- kuin imetysajankin rehuksi. Mysli sopii proteiininlähteeksi erinomaisesti myös varsoille ja harrastehevosille.

Hinta: 26v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Breeder's Choiceen

Yearling

Yearling on erityisesti 1-vuotiaille ja sitä nuoremmille varsoille suunniteltu täysrehu, joka sisältää paljon varsan kehitykselle tärkeitä ravintoaineita. Riittää varsan ainoaksi väkirehuksi.

Hinta: 30v€ / 20kg
Tutustu tarkemmin Yearlingiin

   

Kaikki materiaali © Hailey, Stjärnesands Hästeri. Yläkuvan lineart & greyscale © EscyKane. Kopiointi ehdottomasti kielletty.

©2019 Stjärnesands Hästeri - virtuaalinen rehukauppa - suntuubi.com