Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja ♥

Vaikka tuotteiden tilaamisesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, on meillä silti vieraskirja, jonne asiakkaamme voivat jättää palautetta tuotteista sekä toiveita tulevaan valikoimaan. Ylläpito pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian ja ottaa varmasti jokaisen toiveen korvan taakse!

Mainostaminen sekä kisakutsujen jättäminen vieraskirjaamme on kielletty, se on tarkoitettu vain ja ainoastaan rehukaupassa asiointiin.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=100

13.03.2019 16:04
Hei! :) Otin teiltä paria tuotetta palkinnoiksi meidän kisoihin jos ei haittaa :) Saatte samalla vähän mainostusta!

Nimi: Anna
Kotisivut: http://ekbacka.suntuubi.com

28.02.2019 13:15
Ihana rehukauppa! Rehuja tullaan kyllä käyttämään Ekbackan hevosilla :)

Nimi: Viona
Kotisivut: http://susari.suntuubi.com

22.02.2019 13:01
Heips! Aivan ihana rehukauppanne valikoitu Susikallion ratsastuskouluhevosten eväiden tarjoaksi. Kiitos tuhannesti inspiroivista tuotekuvauksista, tyylikkäistä rehupakkauksista ja realistisesta valikoimasta! Odotamme innolla tulevia tuotteita, taatusti pääsevät käyttöön. :)

t. Viona

Nimi: Alex

09.02.2019 21:23
Iso hatunnosto siitä, että olette ottaneet mukaan superfoodit! Nykypäivän luonnonmukaisen ajattelun ja ekologisuuden tuominen virtuaalileikkeihinkin on mahtavaa!

Todella nätit ja helpot sivut selailla, tuotteilla on kauniit kuvat. Täytyy vastaisuudessa ehdottomasti siirtyä Stjärnesands Hästerin vakioasiakkaaksi!

Vastaus:

Voi, kiitos! Halusin tuoda meille jotain, mitä ei välttämättä saisi mistään muusta virtuaalimaailman yrityksestä, ja superfoodit tuli heti mieleen! IRL kaverit, joilla on omia hevosia, ovat kehuneet niitä mulle niin paljon, että innostuin niistä sitten todella paljon :) Valikoima tulee luultavasti vielä kasvamaan!
- Hailey

Nimi: Venla
Kotisivut: http://olkihattu.suntuubi.com/?cat=1

08.02.2019 07:48
Upeat, selvästi panostetut, sivut. Tuotteet vaikuttavat super hyville, ehdottomasti otan meille käyttöön!

Vastaus:

Kiitos paljon! ♥
- Hailey

Nimi: Kävijä

05.02.2019 12:41
On kyllä upeat sivut kerta kaikkiaan! Ihanan professional ote aiheeseen, ja tuotteet ovat laadukkaita sekä kuvauksiltaan että pakkauksiltaan! Takana selvästi taidokas ja huolellinen tekijä! :)

Odottelen innolla nähdä myös, kuinka lisäravinteet toteutetaan (nimim. omistan kilpailevan puoliverisen, eli magnesium ja elektrolyytit ovat tarpeen!)

Vastaus:

Kiitos! Ihanaa kuulla, että sivuista saa ammattimaisen fiiliksen, se oli toki tavoitekin. Ajattelin vaan, että en varmasti onnistu sitä tekemään, kun käytännön kokemusta ruokinnasta ei ole aamuheinien jakoa enempää :D
- Hailey

Nimi: Bella
Kotisivut: http://soligt.suntuubi.com/

04.02.2019 19:21
Hei!

Täällä on todella kaunis ulkoasu! Lisäksi ihana idea tämä rehukauppa :) Olisiko teillä kiinnostusta "sponsoroida" Soligtin hevosten ruokintaa? Eli toisin sanoen meillä mainostettaisiin teitä ja te suunnittelisitte jonkunnäköiset perusruokinnat meidän hepoille? :) (Itsellä kovin yksinkertaisia ruokintoja aina xD)

- Bella

Vastaus:

Kiitoksia! Mun täytyy vielä vähän miettiä tätä sponsorihommaa, mutta olen kyllä ehdottomasti ottanut sen korvan taakse. Haluaisin silloin sponsoroida useampia eri talleja/hevosia ja sponssiin voisi lisätä paljon muutakin kuin rehut ja ruokintasuunnitelmat, kuten jotain edustusvarusteita..? En tiedä, täytyy pohtia :) Kiitos kumminkin kiinnostuksesta!
- Hailey

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/

04.02.2019 12:50
Kiitos mainoksestanne! Aivan mahtava rehukauppa ja hienoja tuotteita! :) Odotan innolla lisää. Aion kyllä ottaa käyttöön rehunne, sellaisia ei meillä vielä olekaan! :)

~ Tiana ~

Vastaus:

Kiitos paljon kehuista! Toivottavasti niistä on teille iloa :)
- Hailey

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com/

03.02.2019 22:20
Tulen kanssa kehumaan, kun mainoksenne löysin! Hyviä tuotteita ja varmaan tulee täydennettyä hepojen sivuja näillä.

Varjotar

Vastaus:

Ihanaa kuulla, että näistä on hyötyä! Kiitoksia :)
- Hailey

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

03.02.2019 21:28
Vau miten kiva idea! Me Sysälässä tulemme ainakin käyttämään tuotteitanne :D
Olisiko teidän kauttanne mahdollista saada hevosille ruokintasuunnitelmaa, joka pohjautuisi teidän tuotteisiinne? Se olisi superhieno juttu, jota mikään muu taho ei taida tehdä :)

Sisla

Vastaus:

Jes, mahtavaa! :) Oon semmonen rehunörtti, että tuo kuulostaa kyllä tosi houkuttelevalta idealta, laitankin korvan taakse!
- Hailey

Kaikki materiaali © Hailey, Stjärnesands Hästeri. Yläkuvan lineart & greyscale © EscyKane. Kopiointi ehdottomasti kielletty.

©2019 Stjärnesands Hästeri - virtuaalinen rehukauppa - suntuubi.com