Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sponsorisopimus rehukaupan kanssa?

Sponssihaku auki 15.2. asti!

Täysin virtuaalisena yrityksenä Stjärnesands Hästeri ei tuota ollenkaan oikeaa rahaa, mutta se ei tarkoita, ettemmekö haluaisi lisää näkyvyyttä ja sitä kautta uusia asiakkaita! Tätä varten olemme kehittäneet sponsoriohjelman, johon valitsemme noin 10 virtuaalista hevosalan yritystä.

Omistit sitten varusteliikkeen, pienen yksityistallin, ratsastuskoulun tai siittolan Suomessa tai vaikka toisella puolen maapalloa, voit hakea sponsoriohjelmaan mukaan.

Mitä hyötyä sponsoriohjelmasta on sinulle yrityksen omistajana? Huomattavia asiakasetuja, henkilökuntamme täysi tuki ruokinnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä aidontuntuinen, erityisesti tarinapohjaiseen yhteisöön sopiva yhteistyösopimus. Samalla osoitat tukevasi yrityksemme arvoja: hevosen hyvinvoinnin tärkeyttä, luonnollisuutta ja ekologisuutta.

Mitä sponsoritalleilta vaaditaan?

Stjärnesands Hästerin henkilökunta on varsin löysäpipoista ja pitkäjänteistä porukkaa, joten sponsorisopimuksen ehdot ovat joustavat. Toivoisimme kuitenkin, että sponsoroitava talli on valmis ja aktiivinen. Tallille tai muulle yritykselle ei ole muita vaatimuksia: sillä ei ole väliä, onko tallissasi puskaratsuja vai GP-tason estehevosia, onko tallisi piirretty vai valokuvallinen tai millaista toimintaa siellä järjestetään.

Sopimuksen tultua voimaan toivomme, että talli siirtyisi käyttämään meidän rehujamme. Tämä ei tietenkään koske tallissa mahdollisesti asuvia yksityishevosia. Sponsorisuhteesta olisi hyvä myös olla maininta tallin sivuilla, sillä tavoitteenamme on sopimuksen avulla saada juuri lisää näkyvyyttä ja kävijöitä sivuillemme.

Mitä sponsorisopimukseen kuuluu?

Sponsoripaketti on räätälöitävissä jokaiselle tallille sopivaksi! Sponsoritallit voivat esimerkiksi käyttää rehujamme palkintoina tallilla järjestettävissä kilpailuissa ja ostaa rehuja meiltä alennettuun hintaan tallin hevosille. Sopimukseen sisältyy myös henkilökuntamme täysi tuki ruokinnassa: voimme tehdä tallin hevosille valmiit ruokintasuunnitelmat omien rehujemme pohjalta tai auttaa sinua suunnittelutyössä muuten. Kaikki riippuu toki tallin koosta – valitettavasti päivässä ei ole tarpeeksi tunteja, jotta ehtisimme tehdä 50 hevoselle ruokintasuunnitelmat. Periaatteessa sopimus voi kuitenkin sisältää mitä tahansa, mitä päähäsi vain pälkähtää!

Pystymme tarjoamaan myös Stjärnesands Hästerin logoa kantavia estesettejä, loimia, satulahuopia ja muita varusteita, joilla sponsorisopimusta voi esitellä kilpailuissa. Näitä saa silloin toki käyttää tallin tai hevosten sivuilla. Esitä toiveita siis rohkeasti :)

Kuulostaa hyvältä diililtä!

Jos kiinnostuit, voit hakea omalle tallillesi paikkaa sponsoriohjelmaan Stjärnesands Hästerin sähköpostissa (virtuaalirehukauppa@gmail.com). Otsikoi viestisi "Sponsorisopimus (suluissa tallisi/yrityksesi nimi)". Haku on vapaamuotoinen – tee meihin vaikutus omalla tavallasi! Siitä tulisi kuitenkin löytyä ainakin pieni esittely omasta yrityksestäsi ja sen toiminnasta, miksi haluaisitte meidät sponsoriksenne sekä omat toiveesi sponsorisopimusta kohtaan. Onnea matkaan! :)

Valitsemme sopimukseen mukaan talleja liukuvasti sen mukaan, kun sopivia löytyy. Valituille talleille lähetämme sähköpostia takaisin ja sen jälkeen päästään sopimaan, mitä sponsorointiin lopulta kuuluu. Haku päättyy 15.2., jolloin viimeisetkin sponssitallit valitaan.

Kaikki materiaali © Hailey, Stjärnesands Hästeri. Yläkuvan lineart & greyscale © EscyKane. Kopiointi ehdottomasti kielletty.

©2019 Stjärnesands Hästeri - virtuaalinen rehukauppa - suntuubi.com