Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Stjärnesands Hästerin kotisivuille!

HALUAISITKO MEIDÄT TALLISI SPONSORIKSI? Sponssihaku auki 15.2. saakka!

Stjärnesands Hästeri on täysin kuvitteellinen virtuaalihevosille tarkoitettu rehukauppa, josta löydät hevosellesi kaiken tarvittavan aina täysrehuista vitamiineihin ja lisäravinteisiin saakka. Stjärnesandin tuotteet on valmistettu Ahvenanmaalla 100% luonnollisista ainesosista hyödyntäen uusinta teknologiaa. Yrityksen omistaan Särkän perhe, jotka ovat kasvattaneet hevosia sukutilallaan jo useamman sukupolven ajan. Valitsemalla meidät et voi valita väärin!

Stjärnesands Hästerin tarkoitus on ennen kaikkea tarjota virtuaaliharrastajille mahdollisuus entistä realistisempaan tallielämään. Kaupan omistaja on perehtynyt hevosten ruokintaan ja kaikilla rehuillamme on oma sivu, joissa niistä kerrotaan tarkemmin. Tarjoamme myös annosteluehdotukset jokaiselle rehulle, joten ruokinnan suunnitteleminen omalle hevosellesi on helppoa, vaikka et käytännössä tietäisi rehusta mitään!

Jos tuotteistamme oli sinulle hyötyä, jätä toki muutama ystävällinen sana vieraskirjaamme! Otamme myös aina vastaan toiveita siitä, minkälaisia tuotteita tuomme myyntiin seuraavaksi.

Ystävällisin terveisin,

Hailey Särkkä
virtuaalirehukauppa@gmail.com

Miten ostan tuotteita?

Stjärnesands Hästeri ei pidä kirjaa asiakkaistaan, joten sellaiseksi ei tarvitse ilmoittautua. Tuotteiden ostosta ei myöskään tarvitse ilmoittaa erikseen mihinkään, vaan ne voi suoraan lisätä tallinsa tai hevosensa sivuille! Ylläpito tosin kiittää varmasti, jos käyt vieraskirjassa vinkkaamassa, että olette päättäneet valita meidät rehukaupaksenne :) Varsinaisia sääntöjä on meillä vain muutama.

  1. Rehujen kuvien suoralinkittäminen on kielletty. Tallenna kuva ensin omalle tietokoneellesi!
  2. Mainitse aina tallisi/hevosesi sivuilla, mielellään kuvien yhteydessä, että rehut ovat Stjärnesands Hästeristä. Muista myös linkittää meidät (http://rehukauppa.suntuubi.com)! Voit halutessasi käyttää linkittäessä logoamme.
  3. Rehujen kuvia ei saa millään tavalla muokata tai väittää itse tehdyiksi. Niitä saa kuitenkin koota kollaaseihin ja esimerkiksi rehukippoihin voi halutessaan lisätä hevosensa nimen.

Hauskoja shoppailuhetkiä! :)

Kaikki materiaali © Hailey, Stjärnesands Hästeri. Yläkuvan lineart & greyscale © EscyKane. Kopiointi ehdottomasti kielletty.

©2019 Stjärnesands Hästeri - virtuaalinen rehukauppa - suntuubi.com